JoVoLi-Mix

Lauantai klo 15.00-16.00 Joutsa, yhtenäiskoulun sali

JoVoLi-mix ohjelma kevät 2019

5.1. Kahvakuula/ Veera I.

12.1. Kahvakuula/ Veera I.

19.1. Kahvakuula/ Veera I.

26.1. Kahvakuula/ Veera I.

JoVoLi-Mix ohjelma kevät 2017

14.1. Kuntopiiri/ Jonna N.

21.1. Kuntopiiri/ Jonna N.

28.1. Bootcamp/ Suvi S.

4.2. Bootcamp/ Suvi S.

11.2. Core + venyttely/ Sanni N.

18.2. Kahvakuula/ Sanni N.

25.2. Kahvakuula/ Sanni N.

4.3. Talvilomaviikko, EI JUMPPAA!

11.3. Aikuisten Happy Hour/ Soile N.

18.3. Bootcamp/ Suvi S.

25.3. Bootcamp/ Suvi S.

1.4. Heart & Fit/ Suvi S.

8.4. Putkirullaus/ Pauliina S.

15.4. Step/ Pauliina S.

22.4. Lavis/ Anni-Sirkku A.

29.4. Piloxing/ Pauliina S.

 

JoVoli-Mix ohjelma syksy 2016

10.9. Kahvakuula/ Tuuli L.

17.9. Kahvakuula/ Tuuli L.

24.9. Aikuisten hiphop/ Soile N.

1.10. Kuntopiiri/ Jonna N.

8.10. Kahvakuula/ Sanni N.

15.10. Tunti peruttu

22.10. SYYSLOMA, EI JUMPPAA!

29.10. Kuntonyrkkeily/kamppailu/ Tuuli L.

5.11.  Kuntopiiri/ Titta P.

12.11. Core 30 min + venyttelyt 30 min/ Sanni N.

19.11. Kuntonyrkkeily/kamppailu/ Tuuli L.

26.11. Core 30 min + venyttelyt 30 min/ Sanni N.

3.12. Aikuisten Hip Hop/ Soile N.

10.12. Piloxing/ Pauliina S.

 

 

 

JoVoLi-Mix ohjelma kevät 2016

16.1. Tehotreeni/ Pauliina S.

23.1. Tehotreeni/ Pauliina S.

30.1. Kahvakuula/ Sanni N.

6.2. PILOXING/ Pauliina S.

13.2. Kuntopiiri/ Tarja R.

20.2. Kuntopiiri/ Tarja R.

27.2. PILOXING/ Pauliina S.

5.3. TALVILOMA, ei jumppia!

12.3. Step/ Pauliina S.

19.3. Step/ Pauliina S.

26.3. Seasonal Jooga/ Pauliina S.

2.4. Jumppaa pallon kanssa/ Pauliina S.

9.4. Seasonal Jooga/ Pauliina S.

16.4. Kehon huolto: pumppaavat liikkeet, dynaamiset venytykset, lihaskalvojen kesytys kuntorullilla/ Mia K.

23.4. Kahvakuula / Sanni N.

 

JoVoLi-Mix ohjelma syksy 2015

12.9. Toiminnallinen lihaskuntoharj. + kehonhuolto (omat 1-3kg:n käsipainot mukaan!) / Elina A.
19.9. Kahvakuula / Susanna T.
26.9. Step / Sanna O.
3.10. Kehonhallinta ja liikkuvuus / Mia K.
10.10. Kehonhallinta ja liikkuvuus / Mia K.
17.10. SYYSLOMA – ei tunteja
24.10. Aerobic aloittelijoille/Tuuli L. Omat käsipainot 1-3 kg:n mukaan!
31.10. Aerobic aloittelijoille/Tuuli L. Omat käsipainot 1-3 kg:n mukaan!
7.11.   Tehotreeni/Pauliina S.
14.11. Kuntonyrkkeily / Marjo H.
21.11. Kuntonyrkkeily / Marjo H. !!! HUOM. TÄMÄ KERTA LIIKUNTAHALLILLA!!!
28.11. PILOXING / Pauliina S.
5.12. Step / Pauliina S.
12.12. Monipuolista lihaskuntoa jumppakuminauhan kanssa / Tuuli L.

Kausi koostuu erilaisista tunneista; mukana on vanhoja suosikkeja, sekä uusia tuulia ryhmäliikunnan parista. Tunneille voivat osallistua kaikenkuntoiset ja ikäiset, naiset sekä miehet. Tunneilla voi itse säätää fyysisen rasittavuuden määrää, esim. hypyillä ja laajoilla liikeradoilla.

Aerobic aloittelijoille. Helppoja liikesarjoja ja tehokkaita lihaskuntoliikkeitä, jotka taatusti saavat hien pintaan! Omat 1-3 kg:n käsipainot mukaan.

Aikuisten hiphop -tunti rakentuu alkulämmittelystä, katutanssin eri tekniikoista, lihaskuntoharjoituksista ja koreografiasta. Koreografiat vaihtelevat musiikkityyleistä riippuen nopeasta hitaaseen. Tärkeää on erityisesti musiikin kuuntelu, rytmiikka sekä hyvä fiilis ja ilmaisu.

Armybic on aerobista kestävyyttä harjoittava ja lihaskuntoa sisältävä tunti. Alkulämmittelyn jälkeen sykettä nostetaan ja lihaskuntoa harjoitetaan tasaisin välein monipuolisin liikkein armeijan henkeen, eli reippaalla tahdilla! Tunti sisältää paljon hyppyjä. Sopii jonkin verran harrastaneille. Vaikeustaso: Keskiverto. Rasittavuus: Keskiraskas/raskas.

Bootcamp on toiminnallista harjoittelua koko keholle. Tunti ei sisällä askelsarjoja. Lihaskunto- ja intervalliharjoittelua oman kehon painoilla. Tunti sopii kaikille, sillä jokainen voi harjoitella oman kuntotasonsa mukaisesti.

Circuit Training eli kiertoharjoittelu eli kuntopiiri sisältää alkulämmittelyn, kiertoharjoittelun sekä loppuvenytykset. Lihaskunto-osuudessa tehoa harjoituksiin tuovat erilaiset jumppavälineet. Harjoituskertojen tarkoituksena on antaa kyytiä suurille lihasryhmille, saada syke nousemaan ja energiaa kulumaan. Vaikeustaso: helppo. Rasittavuus: Keskiraskas/raskas.

Core + venyttely -tunnilla vahvistetaan sekä syviä että pinnallisia, keskivartalon ja ryhdin hallintaan osallistuvia lihaksia. Tunti sopii kaikille, lopussa venyttelyt ja lyhyt rentoutusharjoitus. Vaikeustaso: helppo. Rasittavuus: keskiraskas.

Dance Step on tanssillinen step-tunti ja tunnin aikana tehdään koreografinen sarja, joka sisältää liikkeitä niin laudalla kuin maassa. Step-laudalle askeltaminen harjoittaa tehokkaasti alavartalon lihaksistoa, hapenkuljetus- ja verenkierto-elimistön toimintaa ja nostaa hien takuuvarmasti pintaan. Vaikeustaso: haastava. Rasittavuus: keskiraskas/raskas.

Flow Tonic harjoitukset kehittävät liikkuvuutta, koordinaatiota ja vahvistavat sekä syviä että pinnallisia lihaksia. Flow Tonic tyynyjen avulla yhdistetään voima ja virtaavuus pehmeisiin ja liukuviin liikkeisiin. Vaikeustaso: helppo
Rasittavuus: keskiraskas.

Functional training harjoituksella kehitetään lihaskuntoa, tasapainoa, koordinaatiota ja kehonhallintaa, hengitys- ja verenkiertoelimistöä unohtamatta. Keskeinen periaate on, että yksi liike harjoittaa samaan aikaan monia eri lihaksia. Toiminnalliset liikkeet aktivoivat pinnallisten lihasten lisäksi myös tärkeitä asentoa, ryhtiä ja tasapainoa ylläpitäviä syviä lihaksia. Vaikeustaso: helppo. Rasittavuus: keskiraskas.

Happy Hour -tanssitunnilla keskitytään hyvään fiilikseen ja eri tanssilajien yhdistelyyn. Otteita on niin Jazz-, nyky- kuin streettanssistakin. Tunnille ovat tervetulleita kaikki tanssista innostuneet aikuiset. Aikaisempaa tanssikokemusta ei vaadita.

Heart & Fit on tehokasta, hauskaa ja tavoitteellista harjoittelua crossfit -hengessä.

Kahvakuula on monipuolinen lihaskuntotunti, jossa koko keho treenataan läpi tehokkain, funktionaalisin liikkein eli erilaisia tasapainoa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa lisäävin harjoittein. Kahvakuulan avulla voi lisätä voimaa, nopeutta, kestävyyttä ja tasapainoa. Vaikeustaso: helppo/keskiverto.
Rasittavuus: keskiraskas.

Kehonhallinta ja liikkuvuus keskiraskas-helppo, ei sisällä vaikeita askelkuvioita).Tunnilla keskitytään kehonhallinnan ja liikkuvuuden parantamiseen. Aluksi verryttelemme aerobisesti ja avaamme liikeratoja sekä kurkistamme lihaskalvo- eli faskiaharjoitteluun. Aerobisessa osuudessa käytämme myös steppilautaa, jolloin tunnin rasittavuutta voi säädellä laudan korkeuden mukaan. Lopuksi putkirullaamme lihaksista ylimääräiset kiristykset.

KUNTONYRKKEILY on kaikille sopiva, tehokas tunti, joka sisältää nyrkkeilyä, iskusarjoja, potkuja, keskivartaloharjoitteita ja sykkeennostoa.

LAVIS on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVIS-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunneilla tanssitaan yksin tuttuja lavatanssilajeja kuten valssi, humppa, jenkka, fusku, foxi, rock, jive, rumba, cha cha ja samba, suomalaisen lavatanssimusiikin tahtiin. LAVIS-lavatanssijumpassa kunto kohoaa huomaamatta ja se tempaa mukaansa hyvin erityyppisiä ihmisiä, tunti siis sopii ihan kaikille. Vaikeustaso: Helppo. Rasittavuus: keskiraskas.

PILOXING on ainutlaatuinen yhdistelmä pilatesta ja nyrkkeilyä. Piloxing-tunti on intervallitunti, joka vahvistaa ja parantaa kestävyyttä, nopeuttaa rasvan palamista sekä vahvistaa peruslihaksistoa. Laji myös muokkaa kehoa tehokkaasti. Vaikeustaso: keskiverto liikkeiltään/haastava tasapainolle.
Rasittavuus: raskas.

Spirals on tanssiin ja pilatekseen pohjautuva Body&Mind harjoitusohjelma. Spirals ohjelma sisältää liikkuvuus-, koordinaatio- ja tasapainoharjoitteita ja liikkeet tehdään inspiroivan musiikin tahdissa. Vaikeustaso: keskiverto.
Rasittavuus: kevyt/keskiraskas.

Step -tunti koostuu lämmittely- ja askelsarjaosuudesta laudalle askeltaen ja lisäksi tunnilla tehdään lihaskuntoliikkeitä sekä lopuksi venytellään. Step-tunti kehittää hengitys- ja verenkiertoelimistöä sekä erityisesti alaraajojen lihasvoimaa. Harjoituksen tehoa voi säädellä yksilöllisesti sopivaksi laudan korkeutta säätämällä. Vaikeustaso: helppo. Rasittavuus: keskiraskas

Tehotreeni on monipuolinen tunti, joka kehittää lihaskestävyyttä ja –voimaa, sekä saa sykkeen nousemaan. Liikkeet suoritetaan 2-3 liikkeen liikepattereissa. Liikkeet tehdään patterin sisällä tauotta kiertoharjoitteluna ja palautustauon jälkeen siirrytään seuraavaan patteriin. Liikepatterin liikkeet on valittu niin, että peräkkäiset liikkeet kuormittavat kehon eri osia. Vaikeustaso: helppo. Rasittavuus: raskas.